Uyakuthanda ukuhamba? Isimemo kwi-2020/21 ye-WTN Year Year Party

Sifunde | Mamela kuthi | Sijonge | joyina Bhalisa kwi-YOUTUBE yethu |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Zisa iimbiza neepani! Yabelana ngethemba, amaphupha kunye nemimangaliso!

Uthungelwano lweHlabathi lezoKhenketho ngentsebenziswano eTurboNews imema iingcali zeshishini lokhenketho kunye naye nabani na othanda ukuhamba ukuya kwiyure yokwenyani yolonwabo kunye nokuvalelisa kwi-2020 eyoyikekayo.

Kwiminyaka eli-100 eyadlulayo, uMkhuhlane waseSpain woyiswa. Abakhokeli babatyeleli abasuka kumazwe asi-8 bazakubonisa kwaye babelane ngethemba labo, amaphupha abo, kunye nemimangaliso yabo ngokuthi molo wokwakha ngokutsha ishishini lokhenketho nokhenketho ngo-2021.

Inethiwekhi yezoKhenketho yeHlabathi igqibezela inyanga yonke yeziganeko zokuphehlelela (Jonga apha: www.livingstream.travel ) ekhokelela kulo mbutho osele uxakekile kumazwe angama-124 angamalungu azakujoyina ukukhala kwi-2021.

Abakhokeli babakhenkethi baya besomelela kwaye babhiyozela iminyaka engama-35 yoMbutho weHlabathi wabakhokeli babakhenkethi, oququzelelwe ngu I-WTN yeQhawe leMaricar UDonato waseWashington ukhenketho kunye neMicimbi.

UJuergen Steinmetz, umseki weNethiwekhi yezoKhenketho yeHlabathi kunye nomshicileli we eTurboNews, uthi: ”Andikwazi kulinda? Joyina ipati kwaye masishiye u-2020 ngasemva! ”

Abakhokeli babakhenkethi abasuka e-Australia, eRashiya, e-Iran, eCyprus, eMzantsi Afrika, eCosta Rica nase-United States of America bemi ngxi ukuza kubonisa.

Dibana neenkokheli zokhenketho, kubandakanya nowayengunobhala Jikelele we-UNWTO uGqirha Taleb Rifai, kwaye ujoyine abo bathanda ukuhamba.

Nini?

NgoLwesithathu, Disemba 30

  • 10.00 am HST |
  • I-12.00 pm PST |
  • 3.00 pm EST |
  • 8.00 pm London |
  • 9.00 pm eFrankfurt
  • 10.00 pm eRhawutini | IAthene | Amman | ITel Aviv
  • 11.00 pm eDubai

NgoLwesine, uDisemba 31:

  • 1.30 am Delhi
  • 3.00 am Bangkok |
  • I-4.00 yaseSingapore |
  • 5.00 am Tokyo |
  • 7.00 am iSydney |
  • I-9.00 i-New Zealand

Cofa apha ukuze ubhalise

Ulwazi oluthe kratya kwiNethiwekhi yoKhenketho yeHlabathi kunye nokujoyina?
www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email